Duplicate PubCenter ads appearing (alpha 0.5)

Mar 2, 2013 at 2:04 PM
G'day everyone,

I've got a 50-50 division between InnerActive and PubCenter ads. The pubcenter ads appear to reappear when I enable my ads with a new location. I read in another thread here
http://wp7adrotator.codeplex.com/discussions/395046

that upgrading to alpha would (or might?) fix this issue. However, it still exists for me. Relevant code (afaik) is here:
        public static void EnableAds()
        {
#if FREE_VERSION
            AdRotatorXNAComponent.Current.Enabled = AdRotatorXNAComponent.Current.Visible = true;
#endif
        }

        public static void DisableAds()
        {
#if FREE_VERSION
            AdRotatorXNAComponent.Current.Invalidate(true);
            AdRotatorXNAComponent.Current.Enabled = AdRotatorXNAComponent.Current.Visible = false;
#endif
        }

public static void ShowAd(Vector2 pos)
{
            AdRotatorXNAComponent.Current.AdPosition = pos;
            EnableAds();
}
Is the issue still in the library or is this a stupid user error ?
Mar 2, 2013 at 2:18 PM
Noticed a peculiar incident. If I call invalidate in the very beginning and then set Enabled to false (but leave the visible to true), I see the ad at point x1, then when i move it and call EnableAds, it moves. But when I do this again when moving to another view, the ads duplicate. I'd say this is very peculiar indeed.
Mar 2, 2013 at 3:19 PM
Ahh, the phenomenon starts after the first invalidate. Before that, I can enable and disable the ads as much as I want.